Samsunspor

IGOR DRAPINSKI: “YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

IGOR DRAPINSKI: “YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

Oyuncumuz Igor Drapinski, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda oynayacağımız İstanbul Başakşehir FK karşılaşması öncesinde Nuri Asan Tesislerimizde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Polonyalı savunma oyuncumuz, takımımızın mevcut durumuna, galibiyet hedeflerine ve yaklaşan karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


“BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAHAYA YANSITMALIYIZ”


İstanbul Başakşehir FK karşılaşmasının önemine değinen Drapinski, rakibimizin güçlü bir takım olduğunu ancak hiçbir rakipten çekinmediklerini belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde oynamamız, bunu sahaya yansıtmamız ve çok çalışmamız gerekiyor. Bunları başarabilirsek içinde bulunduğumuz zor durumun üstesinden gelebiliriz” dedi.


"KAZANMAYA BAŞLAMAMIZ GEREKTİĞİNİN FARKINDAYIZ”


Takımımızın yeniden galibiyetlerle buluşmak istediğini vurgulayan Drapinski, “Şu anda üzerimizde elbette bir baskı var. Ancak tüm futbolcular olarak kazanmaya başlamamız gerektiğinin ve zor bir süreçten geçtiğimizin farkındayız. İyi sonuçlar elde etmek için sahada güçlü bir mücadele ortaya koymalı ve yeni bir başlangıç yapmalıyız. Her karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Bu bizim için çok ama çok önemli” ifadelerini kullandı.


“FARKLI OYUN SİSTEMLERİNE UYUM SAĞLAYABİLİRİM”


Savunmadaki farklı oyun sistemlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Polonyalı oyuncumuz, “Hem ikili hem de üçlü savunma düzeninde kendimi rahat hissediyorum. Takımımızda farklı formasyonlara uyum sağlayabilecek oyuncular bulunuyor. Bu çeşitliliğin rakiplerimiz karşısında bizim için önemli bir avantaj olabileceğini düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.